Aktualitātes

Informācija presei

LATRAPS – 100% Latvijas lauksaimnieku uzņēmums

LATRAPS – 100% Latvijas lauksaimnieku uzņēmums

10.09.2020

No 12 zemnieku kooperatīva LATRAPS 20 gados ir izaudzis par valstī lielāko lauksaimniecības uzņēmumu ar vairāk nekā 1000 biedriem. LATRAPS ir 100% Latvijas lauksaimnieku uzņēmums, kas apvieno zemniekus no visas Latvijas un eksportē graudus uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm.

Kā gūt peļņu no meža ilgtermiņā

Kā gūt peļņu no meža ilgtermiņā

09.09.2020

“Mežu nevajag pārdot, bet vajag apsaimniekot, jo tā ir rūpnīca, kas tev ražos naudu rīt, parīt un vēl pēc pieciem un desmit gadiem,” uzsver mežu kooperācijas celmlauzis Latvijā Grigorijs Rozentāls, kas no nulles izveidojis un vada kooperatīvu, kurā iestājušies jau vairāk nekā 600 mežu īpašnieku.

LLKA ir laidusi klajā kooperācijas pamatprincipu rokasgrāmatu

LLKA ir laidusi klajā kooperācijas pamatprincipu rokasgrāmatu

19.05.2020

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija (LLKA) sadarbībā ar kooperācijas ekspertiem un tiesību speciālistiem šonedēļ internetvietnē www.llka.lv/rokasgramata ir laidusi klajā elektroniski pieejamu grāmatu “Lauksaimniecības un mežsaimniecības pakalpojumu kooperatīvo sabiedrību kooperācijas pamatprincipu rokasgrāmata”, kuras mērķis ir saprotamā, vieglā formā sniegt informāciju ikvienam interesentam saistībā ar kooperatīva uzbūvi, darbību, struktūru, vadību, kooperatīva biedru lomu u.tml.