Aktualitātes

Aktuāli kooperatīviem

LLKA aicina pieteikties mācību kursam

LLKA aicina pieteikties mācību kursam "Kooperatīvu darbības attīstība, dažādošana un konkurētspējas palielināšana"

16.09.2021

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija aicina lauksaimniekus, mežsaimniekus, kooperatīvo sabiedrību vadītājus un darbiniekus pieteikties mācību kursam "Kooperatīvu darbības attīstība, dažādošana un konkurētspējas palielināšana". Mācību kurss tiek organizēts sadarbībā ar LLU Mūžizglītības centru un LPKS "Kuldīgas labumi" Latvijas Lauku atīstības programmas 2014.-2020.gadam pasākuma “Zināšanu pārneses un informācijas pasākumi” apakšpasākuma “Profesionālās izglītība un prasmju apguves pasākumi” ietvaros.

Latvijas Zemes fonds sešos gados lauksaimniekiem iznomājis vairāk nekā tūkstoti īpašumu 21,3 tūkstošu ha platībā

Latvijas Zemes fonds sešos gados lauksaimniekiem iznomājis vairāk nekā tūkstoti īpašumu 21,3 tūkstošu ha platībā

08.09.2021

Pirms sešiem gadiem, 2015.gada 1.jūlijā, darbību sāka Latvijas Zemes fonds (LZF), kas izveidots, lai valstiskā līmenī veicinātu lauksaimniecības zemes resursu aizsardzību un pieejamību, racionālu, efektīvu un ilgtspējīgu izmantošanu, kā arī lauksaimniecībā izmantojamās zemes (LIZ) platību saglabāšanu lauksaimnieciskās ražošanas vajadzībām mūsdienās un nākamajām paaudzēm.

Aicinām piedalīties lauksaimniecības augsnes izpētes projekta starptautiskajā videokonferencē š.g. 24.septembrī

Aicinām piedalīties lauksaimniecības augsnes izpētes projekta starptautiskajā videokonferencē š.g. 24.septembrī

07.09.2021

Zemkopības ministrija ar sadarbības partneriem aicina piedalīties Norvēģijas finanšu instrumenta projekta “Ilgtspējīgas augsnes resursu pārvaldības uzlabošana lauksaimniecībā” (E2SOILAGRI) starptautiskajā atklāšanas konferencē š.g. 24.septembrī no plkst. 10:00 līdz 13:00. Konference norisināsies tiešsaistē ZOOM platformā latviešu un angļu valodā.

Aizsācies NVA akcijas

Aizsācies NVA akcijas "Sezonas darbi" pēdējais mēnesis

06.09.2021

Vēl līdz 30.septembrim turpināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) akcija "Sezonas darbi". Akcija tiek īstenota kopš šī gada marta, lai veicinātu sezonas darbu devēju un sezonas darbu meklētāju satikšanos. Darba devēji, kuri meklē sezonas darbiniekus, aicināti reģistrēt darba piedāvājumus NVA CV un vakanču portālā (cvvp.nva.gov.lv) vai jebkurā NVA filiālē visā Latvijā.