Aktualitātes

Rīt, 3.martā, notiks ikgadējā LLKA biedru kopsapulce

02.03.2022 Drukāt
Rīt, 3.martā, notiks ikgadējā LLKA biedru kopsapulce

Rīt, 3.martā, notiks Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas (LLKA) ikgadējā biedru kopsapulce, kurā plānots apstiprināt 2021.gada pārskatu un diskutēt par 2022.gada darba uzdevumiem.

Sanāksmes pirmajā daļā Zemkopības ministra biroja vadītājs Jānis Eglīts atbildēs uz kooperatīvo sabiedrību vadītāju jautājumiem, savukārt, Zemkopības ministrijas Valsts sekretāra vietniece Pārsla Rigonda Krieviņa informēs par kooperatīvajām sabiedrību izaicinājumiem un iespējām Kopējās lauksaimniecības politikas ietvaros.

Sanāksmes otrajā daļā LLKA izpilddirektore Linda Uzkalne prezentēs iepriekšējā gada LLKA darba rezultātus. Tāpat tiks virzīts apstiprināšanai 2021.gada pārskats un piedāvāts biedriem arī 2022.gada darba plāns. Ņemot vērā, ka trīs no līdzšinējiem LLKA valdes locekļiem ir iesnieguši iesniegumus par atkāpšanos no amata, biedru kopsapulcē plānots ievēlēt jaunus biedru pārstāvjus, kas darbosies valdē. Iesniegumus par atkāpšanos no amata iesnieguši Grigorijs Rozentāls (meža nozare), Mārīte Ķikure (graudu nozare) un Mārtiņš Neibergs (piena nozare). 

Pamatojoties uz 1.marta LLKA valdes lēmumu, rītdien klātienē kooperatīvo sabiedrību vadītāji tiks aicināti uzņemties iniciatīvu un uzsākt ziedojumu vākšanu no saviem biedriem, lai pēc tam kopīgi tos var novirzīt Ukrainas atbalstam!