Aktualitātes

Pieteikšanās pasākumam '“Ieguldījumi materiālajos aktīvos” sākas no 10.janvāra

10.01.2022 Drukāt
Pieteikšanās pasākumam '“Ieguldījumi materiālajos aktīvos” sākas no 10.janvāra

No 2022.gada 10.janvāra līdz 10.februārim Lauku atbalsta dienests (LAD) aicina interesentus pieteikties atbalsta saņemšanai pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" trīs apakšpasākumos: "Atbalsts ieguldījumiem lauku saimniecībās"; “Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē”; “Atbalsts ieguldījumiem lauksaimniecības un mežsaimniecības infrastruktūras attīstībā”.

Pieejams arī video materiāls par pasākuma "Investīcijas materiālajos aktīvos" pieteikuma formas aizpildīšanu, kas būs noderīgs visiem interesentiem pieteikuma aizpildīšanas laikā.

Pamācība pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" veidlapas aizpildīšanai EPS

Projekta iesnieguma veidlapas un pasākuma nosacījumi pieejami dienesta mājaslapā sadaļā “Atbalsta pasākumi”. Projektu iesniegumi jāiesniedz, izmantojot LAD Elektroniskās pieteikšanās sistēmu (EPS). Tālrunis uzziņām: 67095000.

Šī gada 16.decembrī norisinājās vebinārs, kurā Zemkopības ministrijas un dienesta speciālisti sniedza informāciju par atbalsta saņemšanas nosacījumiem, kā arī atbildēja uz lauksaimnieku jautājumiem. Vebināra ierakstu var noskatīties LAD mājaslapā un YouTube kontā.