Aktualitātes

Par LLKA valdes locekli ievēl piena kooperatīva “Viļāni” vadītāju Aiju Kiserovsku

19.06.2020 Drukāt
Par LLKA valdes locekli ievēl piena kooperatīva “Viļāni” vadītāju Aiju Kiserovsku

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas (LLKA) š.g. 12.jūnija biedru kopspulcē ar balsu vairākumu par valdes locekli tika ievēlēta lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības (LPKS) "Viļāni" valdes priekšsēdētāja Aija Kiserovska.

A.Kiserovska LLKA valdes locekles amatā ir ievēlēta līdz LLKA valdes pārvēlēšanai 2021.gada pavasarī, kad līdzšinējam valdes sasaukumam begsies darbības termiņš. A.Kiserovska pašreizējā valdes sastāvā tika ievēlēta saistībā ar ilggadējā un līdzšinējā LLKA valdes locekļa Gunta Pirvita atcelšanu no amata pamatojoties uz paša iesniegumu.

LLKA valdes locekle un LPKS “Viļāni” valdes priekšsēdētāja Aija Kiserovska: “Pateicos visiem LLKA biedriem, kuri savu balsi un uzticības kredītu deva man. Tā kā pārstāvu piena kooperatīvu un piena nozari, LLKA valdes ietvaros savu uzmanību un idejas virzīšu mazo un vidējo piena ražotāju interešu aizstāvēšanai.”

Šobrīd LPKS „Viļāni” tuvākās apkārtnes iedzīvotājiem piedāvā iegādāties kvalitatīvu, ekoloģiski tīru, no bioloģiska piena ražotu un, kas pats svarīgākais, garšīgu produkciju – sieru ar dažādām dabiskām piedevām (kaltētām garšvielām un žāvētiem augļiem), sviestu, krējumu, kefīru, biezpienu, jogurtu un citus piena produktus. Kooperatīva speciālisti strādā pie produktu pilnveidošanas. Visiem produktiem tiek izmantotas tikai dabiskas piedevas – Latvijā gatavoti ievārījumi un bioloģiskas saldētas ogas. Netiek lietoti konservanti, garšas pastiprinātāji vai krāsvielas. Sieriem izmantotās kaltētās garšvielas un žāvētie augļi tiek iepirkti no Latvijas ražotājiem.