Aktualitātes

Aicinām jaunos lauksaimniekus pieteikties semināram

08.07.2019 Drukāt
Aicinām jaunos lauksaimniekus pieteikties semināram

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija sadarbībā ar Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centru aicina uz bezmaksas semināru "Kooperācija kā jauno lauksaimnieku virzītājspēks", kas notiks š.g. 17.jūlijā, kooperatīva "LATRAPS" biroja zālē Elejā, Lietuvas ielā 16A.

Semināra programmā paredzēts, ka dalībnieki tiks iepazīstināti ar jauno lauksaimnieku pieredzi Spānijā un Francijā.

Savukārt, Pārdošanas skolas vadītājs un lektors Jānis Viegliņš, seminārā stāstīs par jauno lauksaimnieku spēju integrēties lauksaimnieku sabiedrībā savu mērķu sasniegšanai, dažādu paaudžu savstarpējo kooperāciju, jauno lauksaimnieku spēju pārdot savu produkciju vietējā un starptautiskā tirgū, ka arī kooperācijas lomu savas saražotās produkcijas pārdošanā.

Seminārs notiks LEADFARM projekta ietvaros, kura mērķis ir uzlabot kooperāciju caur jaunu un inovatīvu jauno lauksaimnieku līderību, kā arī iegūt paaudžu un dzimumu balansu lauksaimniecības kooperatīvos, stiprinot jaunās paaudzes lauksaimnieku (vīriešu un sieviešu) spējas, tādējādi  nodrošinot paaudžu nomaiņu ģimeņu saimniecībās un kooperatīvos.

LLKC Tālākizglītības nodaļas svadītājs Andis Kursītis seminārā iepazīstinās ar LEADFARM projekta rezultātiem, mācību materiāliem un spēlēm jaunajiem lauksaimniekiem uzņēmējdarbības un kooperācijas vērtību un principu izpratnes veicināšanai.

Dalībnieku skaits ir ierobežots, tādēļ aicinām būt aktīviem un izmantot iespēju reģistrēties semināram līdz š.g. 15.jūlijam, izmantotjot šo linku: https://forms.gle/qSUU4gZtthxwvq1y6 "

Semināra Programma